Machine leasen, nieuw of gebruikt.

Dat biedt je kansen! Wil je direct aan de slag met een nieuwe shovel en je werkkapitaal onaangetast laten? Dan is financial lease bij De Kruif Machines jouw oplossing. Het voordeel is dat de machine in 36 maanden van jouw wordt en dat je jouw liquide middelen beschikbaar houdt voor andere investeringen.

Het is mogelijk om een nieuwe of gebruikte machine te leasen vanaf een waarde van 15.000 euro. Wil je 48 of 60 maanden leasen? Ook dat kan tegen een scherp tarief. Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

Leasen geeft ruimte.

Een Schäffer shovel leasen biedt direct voordelen. Door de aanschafkosten te spreiden behoud je het geld in je onderneming om bijvoorbeeld te investeren in de groei van je bedrijf én je hebt je nieuwe Schäffer direct binnen handbereik.

DKM_SS_3_blokken_hovenier.jpg
Tijdelijk capaciteit verhogen?

Heb je vaak kortstondige projecten, werk je veel met verschillende machines of wil je een seizoenspiek opvangen? Dan is een Schäffer shovel huren een snelle oplossing. We voorzien je voor de tijdelijke inzet van een professionele Schäffer.

DKM_SS_blok_tekst_met_foto_24e_agri_1

Verhuur zakelijke klanten.

Onze machines stellen we dagelijks beschikbaar voor de zakelijke markt. Ben je hovenier, werk je als ondernemer in de bouw, infra of heb je een agrarisch bedrijf? Dan helpen wij je graag verder. Een machine huren is bij De Kruif Machines al mogelijk vanaf 1 dag.

223